ORCA 26-527

De ORCA 26 is een 8,13 x 2,54m open werkboot met zelflozend dek voor buitenboord motor(en), tevens leverbaar als Waterjet of Z-drive uitvoering.

De planerende rompvorm is geschikt voor motorvermogen tot 250 pk en snelheden tot 60 km/uur. De kruissnelheid ligt rond de 40 km/ uur. Qua constructie is dit ontwerp afgestemd voor beperkt gebruik op de Europese kust en binnenwateren en voldoet hiermee aan CE categorie C.

De in de huid geïntegreerde “spray-rails” geven de romp extra sterkte maar vooral uitstekende vaareigenschappen en een sportief uiterlijk. Het gepatenteerde “Delta-pad” in het vlak verhoogt de stabiliteit en combineert een lage planeer snelheid met een gunstig brandstofverbruik.

Het ontwerp is door Bruce Roberts Europe BV aan de geldende Europese regelgeving en productiestandaard aangepast. Bij het Bruce Roberts Europe bouwpakket zijn de onderdelen met zeer hoge nauwkeurigheid gesneden en voorzien van alle markeringen voor eenvoudige en foutloze samenbouw. Tevens zijn alle gevormde plaatdelen inbegrepen.

Lengte 8,13
Breedte 2,54
Deadrise graden 16,00
Motorisering Buitenboord
Stel een vraag over dit product